Linköpings Taxi Contact

LINKÖPING TAXI

SMIDIGA TRANSPORTER

013-105555

RING OSS BOKA ONLINE

Om Linköping Taxi

Linköping Taxi

Linköping Taxi är ett nyligen etablerat taxiföretag i Linköping. Vi är stolta över att vara en del av Scandinavian Transport Network AB, som har Europas mest innovativa och sofistikerade transportsystem. Vår vision är att erbjuda våra kunder enastående resor med fokus på bekvämlighet, tillförlitlighet och säkerhet. Vi strävar efter att vara det självklara valet för dina transportbehov i Linköpingmed omnejd.

Vårt dedikerade team av professionella förare och moderna fordon är redo att erbjuda dig den bästa upplevelsen. Vi prioriterar kundnöjdhet och arbetar hårt för att uppfylla och överträffa dina förväntningar.

Oavsett om du behöver en kort resa inom staden, en flygplatsöverföring eller en längre resa kan du lita på att Linköping Taxi tar hand om dig. Vi erbjuder pålitliga och punktliga transporter till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss idag för att boka din nästa resa. Vi ser fram emot att erbjuda dig smidiga och bekväma transporter i Linköpingoch vara din pålitliga partner i dina resor.

Välkommen till Linköping Taxi - ditt bästa val för personlig transport i Linköping!

ANDROID
Download Linköping Taxi Android App
IPHONE
Download Linköping Taxi iPhone App

Varför välja oss?

Erfarna och professionella förare som sätter din säkerhet och komfort i fokus. Punktliga och pålitliga transporter för att möta dina tidtabeller och behov. Högsta kvalitet på våra taxiresor för en bekväm och trevlig resa. Dedikerad kundservice för att ge dig en problemfri upplevelse. Konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnader. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och ge dig enastående tjänster varje gång du väljer oss. Oavsett om det är för affärsändamål, privat bruk eller budtransporter, kan du lita på att vi tar hand om dig på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att boka din nästa resa eller för att diskutera dina budtransportbehov.
Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner i transport och leverera högkvalitativa tjänster som du förtjänar.

Linköping Taxi

Förmåner med att boka via Linköping Taxi Appen

10% rabatt som privatkund
15% rabatt som företagskund
AppStore ELLER Google Play

Upptäck fördelarna med att använda Linköping Taxi-appen för att enkelt och bekvämt boka dina resor. Oavsett om du är en privatkund eller företagskund, erbjuder vi förmånliga rabatter som gör din resa ännu mer kostnadseffektiv och bekväm.
Som privatkund får du en exklusiv 10% rabatt när du bokar via vår app. Det innebär att du kan njuta av bekväm och pålitlig transport till en ännu mer fördelaktig kostnad. Du behöver inte längre oroa dig för att jaga efter taxi på gatan eller hålla reda på kontanter – allt kan enkelt ordnas med några få tryck på skärmen i vår app.
För företagskunder erbjuder vi en generös 15% rabatt när du bokar genom Linköping Taxi-appen. Detta är ett utmärkt tillfälle att effektivisera ditt företags resor och spara pengar samtidigt. Genom att ladda ner vår app kan du snabbt och smidigt boka och hantera alla dina företagsresor direkt från din smartphone. Det sparar tid, minskar administrationen och ger er möjlighet att fokusera på det som verkligen betyder mest för er verksamhet.
Ladda ner Linköping Taxi-appen idag och upptäck hur enkel och förmånlig din resa kan bli. Du kommer att uppskatta den bekvämlighet, tillförlitlighet och rabatter som vår app erbjuder. Oavsett om det är för affärsresor, flygplatstransfer eller nattliga äventyr, så är Linköping Taxi-appen det perfekta verktyget för att göra din resa smidig och kostnadseffektiv.

om oss sma bild